Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Εικαστικό Καφενείο!



Το παρακάτω e-mail το έλαβα σήμερα από τη φίλη μου Μαριέλα Κωνσταντινίδου με την οποία μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία που ανάγεται στις κοινές μας Παρισινές διαδρομές.

Η Μαριέλα, με περγαμηνές σοβαρών σπουδών και προσωπικής αφοσίωσή της στην Tέχνη, είναι σήμερα μια πολύ επιτυχημένη εικαστικός.

Σαν ανήσυχο πνεύμα, που πάντα αναζητά διεξόδους και καινούργιες εφαρμογές επάνω στη δουλειά της, εγκαινιάζει από σήμερα μια καινοτόμο ιδέα, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα στη διδασκαλία του σχεδίου και του χρώματος. Ένα «Διαδικτυακό Καφενείο», στο οποίο όλοι όσοι έχουμε την ελάχιστη σπίθα να δημιουργήσουμε πράγματα, νομίζω είναι μια καταπληκτική ευκαιρία.

Θα τη βρείτε εδώ για ό,τι σας…εμπνέει!




Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες....


Πολλοί είναι οι άνθρωποι που θα ήθελαν να μάθουν να εκφράζονται μέσα από την τέχνη. Συχνά όμως, η απόσταση, ο τόπος διαμονής, η έλλειψη χρόνου, τα καθημερινά προβλήματα και οι υποχρεώσεις, δεν τους επιτρέπουν να παρακολουθήσουν ένα ζωντανό εργαστήριο.

Έτσι δημιούργησα το "Εικαστικό Καφενείο" ένα χώρο για να μπορεί κάποιος να μάθει ζωγραφική στο διαδίκτυο.
Είναι το πρώτο Ελληνικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα ζωγραφικής online!!... με προσωπική καθοδήγηση βήμα βήμα και φυσικά τη διόρθωση έργων!


Θα το βρείτε στην οδό www.marielartcourse.blogspot.com
Δε χάνεται τίποτα να δοκιμάσετε! Τα πρώτα 3 μαθήματα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!


Σας περιμένω όλους!
Φιλικά
Μαριέλα Κωνσταντινίδου


1 σχόλιο:

Mariela είπε...

Είσαι πολύ γλυκειά Παρισινή μου φίλη, σ' αγαπώ πολύ!